(foto) Au ajuns pe 3 roți la extrema Naslavcea. Cum a decurs a doua zi a turului pe motociclete URAL

6b

Mai mulți tineri s-au pornit într-o drumeție în Moldova spre toate cele 4 puncte extreme, Naslavcea, Criva, Giurgiulești și Palanca. Aceștia au plecat cu 2 motociclete URAL, 1 motocicletă Suzuki și o mașină și planifică să parcurgă 1 500 de kilometri cu opriri în mai multe destinații. Reporterul #diez, Dinu Bubulici, îi însoțește și ne-a arătat în câteva imagini cum s-a desfășurat a doua zi a expediției.

În cea de a doua zi a expediției, tinerii au ajuns la Naslavcea, unde au admirat Otaci, insula de pe Nistru din regiune și lacul din carieră, unde se află un excavator înecat.

1b 2b 3b 6b 7b

O noutate pozitivă este faptul că în noaptea trecută tinerilor drumeți li s-au mai alăturat un URAL din anul 1953. Astfel drumeția va fi parcursă în continuare încă de doi tineri cu motocicleta pe care o vedeți mai jos în imagine.

5b

Membrii grupului plănuiesc să parcurgă 1500 de km cu opriri în multe destinații cum ar fi Soroca, conacul Manuc Bey, Pădurea Domnească, Purcari, Prutul de Jos, Orheiul Vechi și altele.

Reamintim că, în prima zi de expediție, participanții turului au ajuns la Orhei, unde s-au oprit la Biserica Catolică, și-au continuat drumul spre barajul de pe Prut, „Lumânarea Recunoștinței” din Soroca, iar ulterior, au campat pe teritoriul rezervației peisajistice „Rudi-Arionești”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente