/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ CCA emite „sugestii obligatorii”. A recomandat posturilor TV sa difuzeze 5 spoturi de promovare a Arenei Naționale

missing
08 iunie 2018, ora 19:08

„Niște spoturi foarte frumoase care promovează modul sănătos de viață și care ar crea niște îndemnuri pentru tânăra generație să înceapă să practice sportul”, a menționat Tatiana Buraga, membră CCA.

„Sunt prezentate în aceste spoturi niște personalități autohtone, niște personalități care au obținut niște rezultate peste hotare și care spun că dacă vom avea o arenă și noi vom avea așa rezultate”, a declarat și Dragoș Vicol, președinte CCA.

De cealaltă parte, directorul executiv al Asociației Presei Independente susține că CCA ar trebui sa se abțină de la promovarea unor proiecte controversate ale guvernării.

„Recomandarea CCA este obligatorie și mai ales că unele instituții sunt slab dezvoltate și o iau ca pe o sugestie aproape obligatorie. Nu cred că este logic ca CCA să facă acest lucru”, susține Petru Macovei, director API.

Subiectul privind construcția arenei Chișinău a apărut în vizorul presei în luna martie și a fost anunțat de liderul PD, Vladimir Plahotniuc. Ulterior, pentru edificarea arenei, statul a prevăzut 200 de milioane de lei din fondul pentru reparația drumurilor.

Reporter: Carolina Bețivu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram