11:54:00 25.04.2024
Stiri

PĂRUIALĂ între foști parteneri. Batrâncea îi răspunde lui Usatîi după ce ultimul a spus că socialistul ar fi gay: „Spre deosebire de tine, eu nu întrebuințez narcotice”

Politică 08.06.2018 17:00 Vizualizări10895 Autor: Ziarul National
PĂRUIALĂ între foști parteneri. Batrâncea îi răspunde lui Usatîi după ce ultimul a spus că socialistul ar fi gay: „Spre deosebire de tine, eu nu întrebuințez narcotice” facebook


Acum doi ani mărșăluiau împreună prin centrul Chișinăului la proteste, iar acum au ajuns să se păruiască în public și să-și arunce cuvinte grele. Deputatul socialist Vlad Batrâncea a venit cu o replică la adresa liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a spus ieri-seară, într-o emisiune de la Jurnal TV, că socialistul ar face parte din minoritatea LGBT.

„Renato, eu, în comparație cu tine, nu întrebuințez substanțe narcotice. În comparație cu tine, eu nu organizez orgii cu minori. O aluzie: acestea, dar și altele nu sunt altceva decât articole din Codul Penal al Federației Ruse. Iar marșurile LGBT le vei desfășura împreună cu noul tău primar proeuropean al Chișinăului, iar eu voi protesta la fel ca în anii precedenți. De asemenea, în comparație cu tine, eu pot iubi doar o femeie, deși nu e atât de interesant, da? Iar copiii mei nu i-aș abandona niciodată”, ripostează Batrâncea într-o postare pe Facebook.

Totodată, socialistul îl acuză pe Usatîi că știe doar „să arunce cu rahat” în jurul său, dar și să-și abandoneze oamenii apropiați: „Renato, tu te-ai obișnuit să arunci curajos cu rahat. Odată ai organizat o mașină cu rahat la sediul lui Filat. Două persoane simple au fost puse la închisoare. Tu i-ai abandonat, iar familiile lor nu au primit nicio susținere. La fel ai procedat cu familia lui Felix Grincu. Arunci cu rahat, dar consecințele să le suporte alții. Eu niciodată nu-mi abandonez oamenii, da? Oamenii tăi au probleme, iar tu stai în saună, mângâind sirene la Rubliovka, te plimbi beat prin centrul Moscovei pe cal. Oamenilor tăi nu le ajung bani să-și întrețină familiile, iar tu, boiere, te îneci cu nisetru și caviar. Eu niciodată nu-mi abandonez oamenii”.

Deputatul mai spune că Usatîi ar fi lucrat pentru mai mulți politicieni, iar acum a rămas singur. „Renato, tu ai lucrat la Filat, apoi la „nanu” Plahotniuc. Tu ai îndemnat oamenii în 2014 să strice buletinele de vot, iar nouă nu ne-au ajuns acele voturi pentru a forma o majoritate promoldovenească. Majoritatea a fost formată de către Plahotniuc, iar acum i-ai ajutat pe români să-l aleagă primar pe Năstase. Odată ce Năstase a câștigat alegerile, dânsul a încetat să-ți mai răspundă la telefon. Corect. Sandu a spus, pentru ea și pentru Năstase, că cu un bandit ca tine nu intenționează să aibă nimic de a face. Ai fost folosit o dată în plus, iar din acest motiv președintele Dodon te-a numit idiot util. Ai rămas singur. Doar tu, rahatul și ambițiile”, a adăugat socialistul Batrâncea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md