(video) Hyundai Santa Fe Inspiration – cel mai luxos Santa Fe de nouă generaţie

Noul Hyundai Santa Fe a primit în Coreea de Sud un nou nivel de echipare de top numit Inspiration. Printre noutăţile pe care le include se numără un habitaclu tapiţat cu piele Nappa, o izolare fonică îmbunătăţită, modificări de ordin estetic la exterior şi altele.

Un Santa Fe în nivel de echipare Inspiration se va putea deosebi la exterior prin elementele de protecţie din plastic negru vopsite în culoarea caroseriei, forma elementului argintiu de pe marginea barei de protecţie frontale este diferită şi se întinde pe toată lăţimea, grila cromată a radiatorului, corpuri argintii ale oglinzilor retrovizoare, jante de 19 inci cu design nou şi un difuzor spate diferit cu două terminaţii separate ale eşapamentului!

În habitaclu, scaunele, planşa de bord, uşile vor fi tapiţate cu piele Nappa de culoare bordo închisă şi opţional cu inserţii din Alcantara.

Izolarea fonică este îmbunătăţită datorită geamurilor posterioare faţă care sunt din strat dublu şi mai au un strat de protecţie împotriva razelor ultra violete. Iar în spatele volanului se vor putea găsi padele de comutare manuală a treptelor transmisiei.

Standard, SUV-ul va fi dotat cu anvelope Continental în locul unora de producţie locală, iar opţional se va putea opta pentru accesorii din linia TUIX precum: amortizoare de şoc diferite, jante sport de 19 inci şi cu o greutate mai redusă faţă de cele standard, praguri laterale cu elemente anti alunecare sau o peliculă transparentă care se aplică pe toată caroseria pentru protecţia stratului de vopsea.

În Coreea de Sud, un Hyundai Santa Fe Inspiration poate fi comandat cu toate motoarele disponibile: benzinar de 2.0 litri sau diesel-uri de 2.0 şi 2.2 litri. Preţurile pornesc de la 28.317 euro şi pot depăşi 32.500 de euro (din woni, după cursul actual de schimb).

Amintim că noul Hyundai Santa Fe este deja disponibil pentru a fi comandat şi cumpărat în ţara noastră.

Vezi detalii: Triplă premieră Hyundai în Moldova! Cât costă noul Santa Fe, IONIQ Electric şi H-1 facelift

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/