Participă la Art Eco Challenge și pictează-ți o pungă ecologică din pânză după propriul gust

cc

Ați știu că anual, un cetățean din Moldova utilizează circa 140 de pungi din plastic, iar la nivel de republică, această cifră este de 420 de milioane de pungi? Pe lângă aceasta trebuie să mai știți că pungile din plastic provoacă daune mari mediului și sănătății umane. Însă, alternative există mereu, chiar și pentru pungile din plastic. Dacă vrei să contribui la crearea unui mediu sănătos de viață, începe acest lucru de la propriile activități. Ești gata de provocare? Atunci participă la master classul „Art Eco Challenge” și confecționează o pungă ecologică din pânză după propriul gust, care o va înlocui pe cea din plastic.

Master classul este organizat de Anastasia Walfs, o tânără care pictează pungi din plastic încă din anul 2014. Produsele sale sunt confecționate din material ecologic, reciclat, inofensiv, care nu dăunează omului și mediului înconjurător.

„Și știți, mai este un moment foarte important: hai să fim mulți! Îmi doresc mult ca acest art challenge să aibă efect mare asupra celor care încă nu sunt cu noi! Deoarece un exemplu bun întotdeauna este molipsitor, nu-i așa? Atunci, hai împreună să facem ceva grandios, căci doar împreună putem schimba gândirea oamenilor în folosul viitorului, unde pungile eco le vor învinge pe cele din plastic!”, a menționat Anastasia.

La eveniment puteți veni împreună cu prietenii, iubiții, copiii, cu toți acei care încă nu au pungă eco.

„Nu contează dacă puteți picta sau nu – pe toți îi învățăm, luați cu voi ilustrațiile, pozele și desenele preferate , împreună vom picta tot ceea ce vreodată ați visat!”, menționează Anastasia.

La master class veți fi ghidați de Anastasia și încă o persoană specialistă în acest domeniu.

Evenimentul va avea loc la Tucano Coffee Jamaica în Shopping Malldova, sâmbătă, 9 iunie, ora 10:00.

Înregistrarea se face pe: Pangea Art. Eco. Love .

Participarea este gratuită!

Veți avea posibilitatea să pictați pe pungi handmade (100 lei) sau plicuri+husă eco pentru căști (100 lei). Pungile și plicurile le puteți achiziționa pe loc, chiar în ziua evenimentului. De asemenea, toți iubitorii de artă și natură care vor veni cu prietenii vor primi cadouri!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

De asemenea, dacă ești interesat de problema plasticului și alternativele pentru aceasta poți citi un material realizat de echipa #diez la acest subiect.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente