(video) Cumpără-i copilului tău un hipercar Bugatti Chiron cu doar 350 de dolari

Copilul tău nu are o ocupaţie pe timp de vară, dar iubeşte foarte mult maşinile? Cumpără-i una, ce-i drept va trebui singur să o asambleze.

Renumitul producător de jucării modulare LEGO a prezentat un nou produs din seria Tehnic, făcut în colaborare cu Bugatti – hipercarul Chiron!

Vezi şi: (foto) Decorul nu-l strică. Cât te costă să ai în casă o copie la scară mică a motorului W16 a lui Bugatti Chiron

Maşina este realizată la scară de 1:8 şi măsoară în lungime 56 de centimetri, în lăţime 25, iar înălţime 14 cm.

Setul cuprinde kitul exterior aerodinamic cu un eleron care poate fi reglat, roţi cu jante identice cu cele de pe modelul de serie şi cu anvelope cu profil redus, un habitaclu realizat în detaliu cu mai multe elemente care se pot mişca, inclusiv volanul sau levierul cutiei de viteze, dar şi cel mai important – propulsorul W16 a cărui cilindri se mişcă atunci când jucăria gata făcută este pusă în mişcare pe o masă de exemplu.

Fiecare model de jucărie Chiron va avea o “caroserie” cu dublu ton ca şi cea din imagini, un număr de serie unic sub capotă, tot acolo o geantă de firmă în miniatură, dar şi o cheie prin care se va putea schimba unghiul eleronului activ. Toate vin împreună într-o cutie frumoasă care conţine şi un manual cu instrucţiuni detaliate pentru asamblare şi alte informaţii despre hipercar.

LEGO declară că este potrivit pentru minorii de peste 16 ani, însă noi considerăm că ar fi o jucărie interesantă şi pentru adolescenţi sau copii mai mici, care pot gândi logic, inclusiv asupra faptului că nu trebuie să pună piesele în gură sau să le înghită.

LEGO Technic Bugatti Chiron este compus din 3.599 de piese individuale şi costă cel mai ieftin în SUA – 350 de dolari. În Germania costă 370 de euro.

Vezi neapărat: (video) Documentar: Cum a fost construit noul Bugatti Chiron

Vezi şi: (video) Îţi va lua 6 ore dacă vrei să construieşti varianta Lego a Porsche 911 GT3 RS

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/