/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat, lovit mortal de un BMW în timp ce traversa regulamentar strada. Tragedia a avut loc lângă restaurantul „La Plopi”

missing
07 iunie 2018, ora 10:23

Pietonul, un bărbat originar din raionul Rezina, traversa strada regulamentar. Acesta a fost tamponat de un automobil de model BMW, șoferul căruia, fiind într-o stare de șoc și neștiind cum să procedeze, a părăsit locul accidentului.

La scurt timp, făptașul a fost identificat la câțiva km de la locul incidentului. Poliția a stabilit că este un bărbat de 42 de ani, din Strășeni. 
 Acesta urmează să fie reținut pentru 72 de ore. 
 


Poliția susține că șoferul nu se afla în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului.

Pe acest caz, forțele de ordine au deschis două cauze penale. Prima pentru părăsirea locului accidentului, care se pedepsește cu amendă de la 550-850 unități convenționale sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 200-240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani. Cea de-a doua cauză penală este pentru pentru accidentare în urma căreia a survenit un deces, iar dacă bărbatul va f găsit vinovat pe acest caz, acesta riscă pedeapsă penală între 3 și 7 ani, cu privarea dreptului de a conduce un mijloc de transport pe un termen de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram