Hai la Teatru! Care este repertoriul spectacolelor de la Teatrul „Mihai Eminescu”

Teatrul_Eminescul_040211_14-e1487170048478-900×506-900×506-900×506

Teatrul Național „Mihai Eminescu” ți-a pregătit un program cultural cu spectacole care te va încânta și te va destinde în ultima lună a primăverii. Iată care este repertoriul pentru perioada 8 iunie – 10 iunie.

Vineri, 8 iunie, ora 18:30

teatru

 „Casa Zoikăi” (16+). În varianta inițială, Bulgakov vedea piesa ca pe: “o bufonadă tragică prezentând, pe sub măști, câteva personaje create de NEP.” O comedie virtuoasă și mistică; personajele visează cu ochii deschiși iluzii pariziene, spulberate de realitățile crude. Deși piesa are aproape un secol (fiind scrisă în anii ‘20), montarea vizionarului Vitalie Drucec ne
arată că e actuală și astăzi, când corupția, protecționismul și crima ne stăpânesc viețile împingându-ne spre exod…

Sâmbătă, 9 iunie, ora 18:00

teatru2

„FAMILIA TOT”. Invităm iubitorii de teatru să se lase cuceriți de un spectacol deosebit, pus în scenă printr-o comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondeța, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

Duminică, 10 iunie, ora 18:00

Teatru 2

„Aveţi ceva de declarat?”. Doar bună dispoziţie, bucuria de a trăi. Și de a juca de dragul spectatorului fidel! Sub bagheta dirijorală a maestrului Petru Hadârcă, orchestra interpreţilor de frunte ai Naţionalului metamorfozează una din piesele cele mai jucate pe mapamond într-un tonic estetic, adevărat cocteil de emoţie, energie și forţă imaginativă. “Puricele în ureche” scris de genialul comediograf francez George Feydeau poposește pe scena noastră în timpuri nu prea vesele: un motiv în plus să nu ratăm spectacolul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente