Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi călduroasă de joi, 7 iunie

X97WCBAJJB-920×645
Foto: rawpixel.com

Chiar dacă BACul bate la ușă, iar temperaturile ridicate nu ne încurajează să petrecem prea mult timp pe afară, trebuie să ne amintim că e vară și că am așteptat-o cu nerăbdare atâta timp. Tradițional, echipa #diez are câteva recomandări de evenimente pentru voi, pentru ziua de joi.

#Pub Quiz: SEX, DRUGS and ROCK & ROLL

quiz rock

Acesta este un joc intelectual – distractiv, unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#Design Talks

talk

În cadrul Moldavian Design Week, se va desfășura Design Talks – evenimentul va aduna multă lume din domeniul industriilor creative. O seară plăcută în care rând pe rând, vor urca pe scenă specialiști din domeniu, recunoscuți pe plan național și internațional. Design Talks vine cu un schimb de experiență, care va pune în valoare designul ca un domeniu de creație și o reflecție a artei. Mai multe detalii vezi AICI.

 

#Jurassic World 2: Un regat în ruină

iATxXws40XzGbE54r1FaeEtfBQD

Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența. Claire Dearing, fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor, o organizație dedicată salvării acestora. Pentru a o ajuta să salveze dinozaurii rămași pe insulă, ea o recrutează pe Owen Grady, o fostă dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearcă, de asemenea, să-l localizeze pe Blue, ultimul rămas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lăsat în urmă pe insulă, descoperind totodată o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete.

patriamdsdpatriamdd1

#Chisinau Toastmasters Weekly Meeting

adewfdvv

La Toastmaster, participanții pot să lucreze la abilitățile lor de vorbire publică și conducere. Feedback-ul pe care îl primești este blând și nu prea durează să-ți dai seama că prezentarea și organizarea de grupuri de oameni nu este așa de înfricoșătoare. Mai multe informații vezi AICI.

 

#Concert Simfonic. Sorin Lerescu

simfonie

La Filarmonica națională va avea loc un concert simfonic omagial de Sorin Lerescu (România). În program se numără Simfonia VI (Primă audiție absolută, la comanda UCMR), Concertul nr.1 pentru pian și orchestră (Primă audiție absolută). Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente