(video) “Babulea b***”. Inima i-a intrat în pedala de frână când o bătrână i-a apărut în faţa maşinii

O bătrână din Chişinău a fost la un pas de a fi luată pe capota unui automobil. Incidentul a avut loc în preajma intersecţiei străzilor Cuza Vodă şi Independenţei, supravegheată de camere video.

Şoferul în cauză, apropiindu-se de intersecţie şi vâzând că în semafor a fost inclusă culoarea verde nu a mai redus viteza, ci şi-a continuat drumul, dar nu pentru mult timp. O femeie în vârstă care şi-a dorit să treacă rapid strada, cu foarte puţin timp înainte ca maşinile din trafic să-şi continue deplasarea, a apărut brusc în faţa conducătorului care a apăsat frâna de urgenţă.

Amintim că în 2017 în Chişinău au avut loc peste 600 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, 42 dintre care și-au pierdut viața. Potrivit datelor Poliției Capitalei, 260 de accidente au avut loc chiar pe trecerile de pietoni.

*Vezi momentul de la minutul 1:50.

Vezi şi: (video) La un pas de accident. Cum a trecut un cerb prin faţa unei maşini care se deplasa pe traseul Chişinău-Leuşeni

Vezi şi: (video) Pietonii trebuie să fie atenţi la treceri. Cum un şofer din Chişinău a speriat o femeie

Vezi şi: (video) „Kamikaze” pe bd. Dacia. Un pieton iresponsabil, la un pas de a fi călcat de o Lada

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/