(foto) Cel mai original garaj din Moldova? Proprietarul a folosit un automobil în construcția sa

Un cititor AutoBlog.MD a surprins o privelişte, cel mai probabil unică în toată Republica Moldova. În satul Ciobanovca din raionul Anenii Noi, un localnic şi-a construit un garaj pentru propria maşină, dar care are o alta în construcţia sa!

Da, chiar printre blocurile de piatră din sunt făcuţi pereţii, în unul dintre el a fost “zidit” şi un BMW Seria 5 E28 produs în anii 80. Deocamdată nu se cunoaşte dacă automobilul a fost pus acolo tot întreg, însă cel mai probabil este doar o bucată laterală tăiată a caroseriei.

Interesant mai este că toate elementele au fost păstrate: de la geamuri şi inserţii cromate, până la corpul oglinzii retrovizoare şi vopsea. Amuzant mai este că de perete au fost prinse cumva şi două roţi cu tot cu jante şi anvelope. Original!

FOTO: facebook.com/nicu.morarescu.9
FOTO: facebook.com/nicu.morarescu.9
FOTO: facebook.com/nicu.morarescu.9

Vezi şi: (foto) Moldova: Au tăiat acoperișul unui Mercedes-Benz S-class W220 pentru a se distra

Vezi şi: (foto) Cum să-ți salvezi mașina iubită dacă nu ai garaj și vine o furtună violentă? Simplu: o bagi în casă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/