/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În satul Copceac, o turmă de 43 de oi și capre au murit după ce au fost lovite de trăsnet

missing
06 iunie 2018, ora 12:08

Oile și caprele se odihneau la umbra unui copac când a început să plouă. La un moment dat, a lovit trăsnetul, omorând animalele de sub copac.

Acum trei zile, în aceeași localitate, o copilă de patru ani a murit lovită de trăsnet. Fata se afla în vizită la bunici, iar totul s-a întâmplat în timp ce micuța culegea caise în grădină. La fața locului a fost solicitată urgența, însă copilul a murit în ambulanță în drum spre spital.

Populația este atenționată să evite aflarea în spații deschise în timpul descărcărilor electrice. În cazul în care ploaia surprinde persoana în câmp, este indicat să fie deconectate telefoanele mobile și alte aparate electrice. De asemenea, sunt de evitat copacii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram