/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Jizdan, despre amenda pentru abțibildul împotriva scumpirii carburanților: Nu văd nici un motiv pentru pedepsire

05 iunie 2018, ora 17:39

„Este inacceptabilă abordarea, iar cazul urmează a fi examinat. Uneori mai există discrepanțe pentru că informația este elucidată diferit, iar noi cu părere de rău uneori întârziem să venim cu reacții și se consideră că noi ne justificăm, dar am fost informat imediat. Nu văd nici un motiv și nici prevederile legale nu prevăd pedepsirea oamenilor pentru așa ceva. Am să solicit IGP să vină cu precizări pe acest caz. Vreau să insist că nimeni din șoferii auto care au acest abțibild nu vor fi pedepsiți”, a declarat Alexandru Jizdan.

Menționăm că premierul i-a cerut explicații lui Jizdan, după ce un polițist a amendat un taximetrist  pentru că și-a lipit pe parbrizul automobilului un abțibild cu mesajul „Sunt împotriva creșterii prețurilor la carburanți”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram