(foto) Acesta este noul BMW X5 G05! Vezi cum arată în primele imagini oficiale

Noul BMW X5 a fost deconspirat înainte de premieră! Colegii noştri de la portalul rusesc Autoreview au intrat în posesia primelor imagini oficiale cu noul Sports Activity Vehicle fără niciun fel de camuflaj.

Materialele ne prezintă exteriorul SUV-ului şi dintr-o primă impresie putem afirma că este mai mult decât un simplu facelift, aşa cum s-a vehiculat anterior în spaţiul online că va fi.

Forma caroseriei a rămas cunoscută, însă iată identitatea maşinii redată prin partea frontală şi cea posterioară s-a schimbat. În faţă domină o grilă mai impunătoare a radiatorului cu elemente cromate verticale, o capotă cu linii profilate, noi faruri cu LED-uri şi o nouă bară de protecţie cu prize de aer pronunţate.

La posterior se remarcă o uşă a portbagajului reproiectată şi de asemenea compusă din două părţi, un spoiler deasupra lunetei, o bară de protecţie nouă care include un pseudo difuzor şi două terminaţii ale eşapamentului. Tot aici, cea mai mare schimbare o prezintă noile stopuri LED care au devenit mai subţiri şi mai late, şi cel mai probabil asemenea vor fi şi pe noul X7.

Vezi şi: (video) Noul BMW X7, în variantă pre-serie, a fost testat de jurnalişti auto. Detalii despre cel mai mare SUV al mărcii

Dacă habitaclul rămâne un secret, ştim deja câteva detalii tehnice pe care BMW le-a dezvăluit în mod oficial. Noul X5 este construit pe baza platformei CLAR şi va avea o suspensie pneumatică pe toate roţile M adaptive Professional (posibil dotare standard) şi roţi directoare spate.

Din surse neoficiale aflăm că gama de motoare va fi compusă din unităţi pe benzină şi diesel, cu puteri ce vor varia între 231 şi peste 600 de cai pe varianta X5 M.

Anterior şeful BMW a declarat că noua generaţie X5 G05 va fi prezentată mai târziu în acest an, însă după scurgerea acestor imagini, cine ştie, putem să ne aşteptăm la o surpriză chiar în următoarele ore! Staţi aproape!

Vezi şi: (video) Noul BMW X5. Lansare la nivel global mai târziu în acest an, după o serie de teste finale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/