„Timpul lui încă nu a venit”. Leroy Sane nu a fost inclus în lotul final al selecționatei Germaniei la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

1595396896_leroy-sane-germany-u21

Selecționerul naționalei Germaniei, Joachim Low, a anunțat, azi, lotul final de 23 de jucători alături de care echipa va lupta pentru apărarea titlului cucerit în 2014 în Brazilia. Din acest lot nu va face parte un nume important: Leroy Sane, vedeta lui Manchester City.

Jucătorul-cheie al echipei Manchester City, care a câștigat la pas titlul în acest sezon de Premier League, Leroy Sane, desemnat și Cel mai bun Tânăr Jucător din Premier League, a pierdut lupta pentru Cupa Mondială cu jucătorul lui Bayer Leverkusen, Julian Brandt.

„A fost o decizie la limită, foarte greu de luat. Am avut de ales între Sane și Brandt și l-am ales pe al doilea. Leroy are un talent imens. Va reveni la națională în septembrie. Timpul său la prima echipă a Germaniei încă nu a venit.” a spus Low despre alegere făcută.

Leroy Sane a avut un an fantastic la Manchester City. A jucat 49 de meciuri, a marcat 14 goluri și a oferit 19 pase decisive, scrie a1.ro.

Leroy Sane a fost cumpărat de City în 2017 de la Schalke pentru 50,5 milioane de Euro, iar cota sa a explodat, ajungând acum la 90 de milioane de Euro, potrivit Transfermarkt.com

Iată lotul final de 23 al Germaniei pentru Cupa Mondială:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente