Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

opl

Prima săptămână de vară trebuie să rămână în memoria ta ca o perioadă de timp petrecută cât se poate de reușit. Dacă tot avem timp cu soare și vacanță, ce zici de ai ieși din casă cu prietenii și ai explora ceea ce nu ai mai descoperit până acum? Până te hotărăști, echipa #diez vine cu câteva recomandări frumoase pentru acest început de săptămână.

#Smiley „Să-mi fie Vară”

După ultima sa întâlnire de suflet cu publicul nostru, Smiley revine la Chișinău cu o supradoză de emoție, confesiuni muzicale și un show excepțional dedicate zilei copiilor, într-un concert estival de amploare „Să-mi fie vară”. 5 iunie, ora 19:00, Teatru Verde adună nu doar picii cu ai săi părinți, dar și pe cei în al cărui suflet trăiește un copil!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Fashion Soirée Resort Collections 2018

Începe vara cu o vacanţă la Paris!
Fashion Soirée Resort Collections 2018 marca „Din ♥ Branduri de Moldova”, ediţia a III-a, te invită la un eveniment select din lumea modei! O seară de vară sub cerul liber, într-o atmosferă cum nu mai găseşti la Chişinău!
Cei mai buni designeri autohtoni dar şi persoane publice din Moldova, vedete, politicieni şi membri ai comunităţii diplomatice, îţi vor arăta cele mai fresh ţinute pentru sezonul estival!

Mai multe detalii găsești AICI!

#„Homo Moldovanus Sovieticus” lansare de carte

„Homo Moldovanus Sovieticus. Teorii și practici de construcție identitară în R(A)SSM (1924-1989)”, editura ARC, 2018, de Octavian Țîcu.
Vor vorbi: Virgiliu Pâslariuc, istoric; Mihai Ștefan Poiată, scriitor; Maria Naval-Trăstianu, descendentă din neamul Sicorschi; Ion Șișcanu, istoric.
Moderatoare: Maria Pilchin, scriitoare.

Mai multe detalii găsești AICI!

#CHERNOVIK 2D (RU)

Kiril este un designer talentat de jocuri de calculator. Într-o zi, el este complet șters din memoria tuturor celor pe care îi cunoștea și îl iubeau. Cyril află că el este ales pentru o misiune importantă și misterioasă.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente