/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Maia Sandu l-a felicitat pe Andrei Năstase: „Această victorie a demonstrat că uniți putem învinge”

missing
04 iunie 2018, ora 00:13

Dragi chișinăuieni,

Astăzi am obținut o victorie importantă! Vă mulțumim că ați ieșit la vot și ați demonstrat că unitatea, corectitudinea și implicarea sunt mai puternice decât minciuna și ura. Le mulțumim, în mod special, susținătorilor și membrilor PAS. Fără voi nu ar fi fost posibilă această victorie. Curajul, responsabilitatea și dedicația voastră au zguduit din temelii regimul corupt.

Felicitări Primarului ales al Chișinăului, Andrei Năstase! Orice victorie înseamnă, în primul rând, o mare responsabilitate. Locuitorii Chișinăului merită o viață mai bună, un oraș european, bine administrat.

Această victorie a demonstrat că uniți putem învinge! Tot așa, împreună cu toți oamenii de bună credință vom câștiga și alegerile parlamentare”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Menționăm că, Andrei Năstase a fost candidatul comun al PAS și PPDA, iar după numărarea a o sută procente din procesele verbale, Andrei Năstase a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar al Chișinăului. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, Năstase a acumulat 52.57 de procente din numărul total de voturi, iar contracandidatul său Ion Ceban – 47,43%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram