/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ceban, despre șeful statului: Este la sediul PSRM pentru a mă susține ca un prieten

missing
03 iunie 2018, ora 21:19

„Eu cred că a fost o campanie așa mai diferită de celelalte, a fost o campanie bună, În sfârșit am reușit un pic să mișcăm accentele pe administrare, pe oraș și nu geopolitică și politică, sper că rezultatul va fi pe măsură. Eu vreau să mulțumesc tuturor chișinăuienilor care au ieșit astăzi la vot, în primul rând. Vreau să vă spun un mare mulțumesc toți cei care nu ați preferat să stați acasă, să facem schimbări e posibil doar prin participare. Sper că toți cei care au ieșit au făcut o alegere și alegerea lor va fi într-un fel sau altul cea pe care și-au dorit-o”, a declarat Ceban.

El a precizat că așteaptă numărarea voturilor și a rugat pe toți membrii comisiilor și cei care se află în secțiile de votare să fie maxim de atenți să vadă și să monitorizeze acest proces cât mai calitativ pentru ca rezultatul final să „fie unul pe care cu toții ni-l dorim”

Ceban a mai spus că Dodon se află la sediul partidului Socialiștilor și va aștepta împreună cu el rezultatele alegerilor. Precizând că, șeful statului se află acolo ca un simplu cetățean, venit să-l susțină „ca un prieten”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram