/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un nou denunț de la Andrei Năstase: Mai mulți alegători au fost aduși cu microbuzul și li s-au dat bani

missing
03 iunie 2018, ora 20:16

Potrivit unui comunicat al PPDA, Năstase a sesizat următoarele că potrivit observatorului Olișencshi Sergiu de la secția de Vot nr. 270 pe 3 iunie 2018, au fost aduse centralizat persoane cu microbuzul, Iar, observatorul în procesul luării de imagini ar fi fost agresat de către reprezentantul PSRM. „Astfel, sunt temeiuri rezonabile de a bănui că alegătorii care au fost aduși centralizat la secțiile date de vot li s-au oferit bani, bunuri ș.a.”, se mai spune în comunicat.

Potrivit prevederilor art. 1811 din Codul penal ”Oferirea sau darea de bani, bunuri, servicii ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să îşi exercite drepturile sale electorale într-un anumit mod în cadrul alegerilor parlamentare, locale ori în cadrul referendumului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram