Multe cireșe, concursuri și expoziții. La Ruseștii Noi va avea loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului Cireșelor și Vărzarelor

cirese11
Foto: provincial

Anotimpul vara vine cu o serie de festivaluri colorate. Tradițional, pentru al 6-lea an consecutiv, la data de 3 iunie, în satul Ruseştii Noi, din raionul Ialoveni va avea loc Festivalul Cireșelor și Vărzarelor.

În contextul festivalului, autorităţile locale vor organiza o serie de manifestaţii, care se vor derula pe parcursul zilei și vor bucura locuitorii orașului cât și oaspeții lui.

Festivalul va începe cu evoluările în premieră ale artiştilor amatori din satele Ruseştii Noi, Văsieni, Bardar, Dănceni, Cigârleni, Horeşti şi Costeşti. Sărbătoarea va continua cu mai multe concursuri interactive, printre care „Cireşica satului” şi „Cel mai mâncăcios de vărzare”. Organizatorii promit o serie de expoziţii și jocuri pentru copii.

Seara, pe scena din centrul localității vor evolua mai multe vedete de talie națională. Organizatorii stipulează că va avea loc un concert de excepție. Festivalul va culmina în mod tradițional cu „Hora Satului”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente