02:49:35 19.04.2024
Stiri

Cum să FURI bani din bancomate şi să nu ştie nimeni! Poliţiştii, ŞOCAŢI de un român care a plecat de pe COASTA DE AZUR cu ZECI DE MII de euro! SCULA folosită de el există în orice casă!

Știri 02.06.2018 14:30 Vizualizări5797 Autor: Ziarul National


Cum să FURI bani din bancomate şi să nu ştie nimeni! Poliţiştii, ŞOCAŢI de un român care a plecat de pe COASTA DE AZUR cu ZECI DE MII de euro! SCULA folosită de el există în orice casă!

Un şofer român a reuşit să fure aproape 100.000 de euro din bancomate în Franţa, folosind doar UN CLEŞTE CU CAP PLAT. Metoda ingenioasă i-a uimit până şi pe poliţişti, care l-au arestat miercuri, după mai multe luni de căutări, scrie gandul.info.

Un român în vârstă de 43 de ani, rezident în Italia, căsătorit şi tată a patru copii, făcea curse între Italia şi Franţa. Jefuia bancomate între Nice şi Var şi metoda lui era aproape perfectă, pentru că sumele de bani extrase dispăreau din bancomat, dar nu erau debitate din vreun cont.


Românul folosea un cleşte cu cap plat pentru a forţa maşina să scoată banii. El introducea o cartelă preplătită în bancomat, introducea un cod pin la întâmplare şi după ce maşina refuza accesul, apăsa butonul "anulaţi operaţiunea". În acel moment introducea lângă cartelă un cleşte cu cap plat şi aparatul era disturbat, scriu cei de la planet.fr.

Tasta suma de bani pe care o dorea şi bancnotele ieşeau din bancomat, fără ca suma să fie debitată din vreun cont. Astfel, românul a strâns 84.000 de euro, conform poliţiştilor din Var care l-au arestat. Aceştia presupun că românul avea un complice. Sumele extrase nu erau mari, dar românul a jefuit sute de bancomate în ultima jumătate de an. El şi-a recunoscut faptele şi va fi judecat la Nice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md