01:48:28 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Mesajul Maiei Sandu cu două zile înainte de alegerile din Chișinău: „Avem de obținut o victorie importantă, pentru a demola regimul autoritar”

Partide/Comunicate 01.06.2018 10:41 Vizualizări1831 Autor: Ziarul National
VIDEO // Mesajul Maiei Sandu cu două zile înainte de alegerile din Chișinău: „Avem de obținut o victorie importantă, pentru a demola regimul autoritar”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că „regimul s-a speriat” de rezultatele din primul tur al alegerilor locale din Chișinău și s-a apucat de „demolat clădiri istorice”, de construit ilegal pe terenuri publice și de organizat concursuri în grabă la Direcția municipală de Educație, pentru ca mai apoi „să poată speria directorii și profesorii” etc.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, Maia Sandu îndeamnă chișinăuenii să iasă la vot pe 3 iunie pentru „a demola regimul autoritar” care, dacă mai rămâne la guvernare, riscăm să avem un oraș depopulat, fiindcă oamenii vor pleca și mai mult de aici.

„Cu toții am obținut o victorie importantă pe 20 mai, în primul tur al alegerilor. Dumneavoastră le-ați arătat cât de șubred este regimul lor construit pe frică, șantaj și corupție. Însă mai avem de obținut o victorie importantă, pentru a demola regimul autoritar și a nu permite ca orașul nostru să se scufunde cu totul în mocirlă.
Aveți încrederea că lucrurile se pot schimba. Ieșiți la vot pe 3 iunie!”, este îndemnul Maiei Sandu.

Menționăm că PAS sprijină candidatura liderului PDA, Andrei Năstase, la funcția de primar al capitalei, care îl va înfrunta în turul doi la alegerile locale pe socialistul Ion Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md