11:05:13 28.03.2024
Stiri

FOTO // Primar cu acte în regulă. Marina Tauber a primit legitimația de PRIMAR al comunei Jora de Mijloc

Partide/Comunicate 30.05.2018 15:40 Vizualizări2467 Autor: Ziarul National
FOTO // Primar cu acte în regulă. Marina Tauber a primit legitimația de PRIMAR al comunei Jora de Mijloc


Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a acumulat peste 60% din voturile locuitorilor comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, la alegerile noi din 20 mai, a primit astăzi legitimația de primar și a intrat oficial în funcție.

Noul primar s-a prezentat astăzi la Primăria Jora de Mijloc, a făcut cunoștință cu noii colegi și a desfășurat o scurtă ședință, potrivit pozelor postate pe site-ul formațiunii.

Sursa citată mai menționează că rezultatele alegerilor în comuna Jora de Mijloc au fost contestate de Partidul Acțiune și Solidaritate, dar justiția, prin intermediul Judecătoriei Orhei și al Curți ide Apel Chișinău au respins demersul drept nefondat și nu au identificat motive de anulare a rezultatelor alegerilor.

„Este de menționat că la sediile celor două instanțe de judecată, care au examinat demersurile PAS, sute de locuitori din toate cele patru sate ale comunei Jora de Mijloc au organizat acțiuni de protest și au cerut recunoașterea imediată a rezultatelor alegerilor și să i se permită Marinei Tauber să-și îndeplinească programul electoral”, mai arată sursa citată.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia comunei Jora de Mijloc.

Tauber i-a asigurat pe localnici că Jora de Miloc „va deveni, în decurs de un an, o localitate model pentru R. Moldova”. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei, Ilan Șor.

Deja în zilele următoare Marina Tauber a promis că va începe realizarea principalelor obiective care se conțin în programul său electoral.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md