Jurassic World 2 și Incredibilii 2. Nu rata ocazia să vizionezi premierele mult așteptatelor filme în cinematografele Patria

Jurassic-World-2-trailer-914472

Cinematograful Patria ți-a pregătit o serie de premiere la care neapărat trebuie să mergi. Nu rata mult așteptata premieră mondială Jurassic Word 2. Cumpărați-vă popcorn și hai la Patria.

INTERZIS LA… SEX 2D, 31 mai

Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

#Ciorna, 31 mai

Kiril este un designer talentat de jocuri de calculator. Într-o zi, el este complet șters din memoria tuturor celor pe care îi cunoștea și îl iubeau. Cyril află că el este ales pentru o misiune importantă și misterioasă.

JURASSIC WORLD 2: UN REGAT ÎN RUINĂ 3D, 7 iunie

Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența. Claire Dearing, fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor, o organizație dedicată salvării acestora. Pentru a o ajuta să salveze dinozaurii rămași pe insulă, ea o recrutează pe Owen Grady, o fostă dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearcă, de asemenea, să-l localizeze pe Blue, ultimul rămas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lăsat în urmă pe insulă, descoperind totodată o conspirație care ar putea perturba ordinea naturală a întregii planete.

INCREDIBILII 2 3D, 14 iunie

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în „Incredibles 2″, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții “normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

OCEAN’S 8: JAF CU CLASĂ, 21 iunie

Debbie, sora de mult înstrăinată a lui Danny Ocean, este absolut genială în planificarea minuțioasă a celor mai controversate infracțiuni. Însă pentru a-și etala adevărata măiestrie și calitățile excepționale, Debbie plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei anuale Met din New York. Numai că pentru a reuși să dea marea lovitură are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Deși extrem de versate și abile, fetele vor trebui să devină cât se poate de ingenioase pentru a ridica cât mai puține suspiciuni și a trece neobservate printre vedetele venite să participe la marele eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente