/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un jurnalist rus a fost găsit împușcat în apartamentul său din Kiev

missing
29 mai 2018, ora 22:02

UPDATE 30.05.2018 Jurnalistul rus este viu. Asasinarea sa a fost o înscenare. Mai multe detalii aici.

Publicația „Obozrevatel”, citând o sursă anonimă, scrie că Babchenko a murit în drum spre spital. De asemenea, că Babchenko a fost ucis, a scris pe facebook jurnalista Irina Romaliskaya cu referire la Anton Gerashchenko, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei. Gerashchenko a confirmat aceste informații și pentru „Ecoul Moscovei”.

Ofițerul de presă al departamentului de poliție din Kiev, Oksana Blischik, a scrie pe facebook-ul său, fără a da nume, despre moartea unuia dintre prezentatorii de televiziune născut în 1977.

Potrivit ei, împușcăturile au avut loc pe strada Nikolsko-Slobodskaya. Operatorii 102 au primit un mesaj de la medici, care au spus că o femeie i-a telefonat și i-a anunțat că și-a găsit soțul plin de sânge în apartament. El a murit în ambulanță, din cauza rănii primite, potrivit datelor preliminare în spate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram