/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Benzina și motorina se scumpesc cu peste 60 de bani. Șofer: „O să murim de foame”

missing
29 mai 2018, ora 18:07

Astfel, pentru benzină auto Premium-95 s-a stabilit prețul de – 19,79 lei, cu 64 bani mai mult decât cel stabilit anterior, iar pentru motorină – 17,75 lei, cu 66 bani mai mult decât prețul anterior.

ANRE îndeamnă cetățenii să semnalizeze cazurile în care stațiile PECO afișează prețuri mai mari decât prețurile plafon la linia verde: +373 800 10 800 sau la adresa electronică anre@anre.md.

Șoferii sunt revoltați și spun că autoritățile ar trebui să întreprindă ceva de urgență … altfel, situația se complică și mai mult.

La noi prețurile sunt la nivel cu prețurile europene, câțiva cenți e diferența doar. Eu cred că este necesar de făcut ceva. Populația de ce tace eu nu înțeleg. Eu cred că nu este normal, trebuie să hotărască ceva, conducerea țării”.

A fost scump, acum și mai scump va fi, aproape cât un euro va fi, salariu nu este ca în Europa, dar combustibilul se scumpește, nu este bine”.

Noi nu facem nimic ca să se ieftinească benzina, noi personal trebuie să începem să facem ceva și apoi și autoritățile și alți oameni ar face ceva”.

„O să murim de foame”.

Față de sfârșitul lunii mai 2017, prețul unui litru de benzină a crescut cu 3 lei, iar a unui litru de motorină – cu 3 lei 50 de bani. Noile prețuri-plafon vor fi valabile timp de două săptămâni, după care ANRE fie ne va bucura cu o scădere – de obicei nesemnificativă, fie ne va stresa cu o nouă scumpire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram