A furat o bicicletă și a vândut-o cu 300 de lei. Acum riscă amendă de peste 30 de mii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 57 de ani, originar din raionul Șoldănești, a furat o bicicletă dintr-o curte de pe strada Alexandru cel Bun din capitală, iar apoi a vândut-o cu doar 300 de lei. În urma măsurilor speciale de investigații efectuate, angajații Secției investigații infracțiuni a IP Rîșcani a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut pe 15 mai individul bănuit pentru furt.

Acesta a declarat polițiștilor că ar fi profitat de neatenția proprietarului și ar fi sustras bicicleta.

Un alt individ în vârstă de 23 de ani, originar din Rezina, a fost reținut pe data de 24 mai de către polițiștii sectorului Rîșcani, fiind suspectat de furt dintr-un apartament situat pe strada Albișoara. Acesta ar fi sustras un telefon mobil, un laptop și bani.

Este de menționat faptul ca ambii suspecți sunt consumatori de droguri, și au fost judecați anterior pentru furturi și jafuri.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune pentru care legislația penală în vigoare prevede pedeapsa cu amendă în mărime de până la 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...