Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de miercuri, 30 mai

pexels-photo-378148
Foto: rawpixel.com

Psihologii susțin că ziua de miercuri este cea mai dificilă din timpul săptămânii. Pentru ca să petreci această zi cât mai productiv echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente interesante. 

# Z Generation Young Designers Competition

Z Generation este o competiție pentru tinerele talente din domeniul modei – studenți fashion, tineri designeri, freelanceri sau proaspeți absolvenți, în cadrul căreia aceștia vor avea oportunitatea unică de a fi ghidați și consultați de experți locali și internaționali în dezvoltarea propriei colecții de modele și de a-și pune în scenă creațiile și de a le prezenta publicului larg. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Târgul ofertelor de angajare „Ctrl+F JOB (FIND JOB)”

Image may contain: text

Vrei să obții un loc de muncă sau să afli unde și cum ai putea să-ți exersezi competențele? Cariera mea îți simplifică căutările și invită studenții, absolvenții și toți doritorii de a-și găsi un job pe 30 mai la târgul celor mai bune posibilități de angajare „Ctrl+ FJob (Find a job)”! Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# U20 / Moldova – Slovacia

Image may contain: text

Susține selecționata Moldovei U20, sub conducerea lui Serghei Cleșcenco, în meciul amical cu Slovacia. Vino pe stadionul Zimbru împreună cu prietenii și fii alături de tricolori într-un prim test din acest an. Informații adiționale vedeți pe Facebook. 

# Miercurea Reducerilor la Bestseller! -70% la 500 de cărți!

Image may contain: one or more people, shoes and text

Ești pregătit de Mega Reduceri? Bestseller ți-a dedicat o zi specială pentru aceasta și va reduce prețul la toate cărțile, iar la 500 dintre ele chiar la 70%! Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Prințesa furată

Image may contain: 3 people, people smiling

Povestea „Prințesei Furate” relevă istoria frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan. Tânăra e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Cu ce se finalizează povestea, vedeți la Patria. Mai multe vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente