14:23:55 20.04.2024
Stiri

FOTO // Apariția lui Putin PROVOACĂ noi CONTROVERSE. Peskov: „L-ați văzut pe cel CAPTURAT de generali?”

Știri 16.03.2015 17:23 Vizualizări3613 Autor: Ziarul National
FOTO // Apariția lui Putin PROVOACĂ noi CONTROVERSE. Peskov: „L-ați văzut pe cel CAPTURAT de generali?”
Putin a aprut la Sankt Petersburg


Apariția președintelui Rusiei, Vladimir Putin, după zece zile în care nu a apărut în public, nu a pus capăt teoriilor conspirației. Dimpotrivă, jurnaliștii au prezentat detalii precum că s-a întâlnit cu președintele Kirghiziei, Almazbek Atambaiev o dublură a președintelui Putin.

Unele surse media din Rusia și Ucraina ironizează pe seama faptului că Putin a mers la Sankt Petersburg să se întâlnească cu Atambaiev pentru ca să nu-i „strice agenda încărcată” a liderului kirghiz.

Potrivit acelorași surse, cu președintele Kirghiziei s-ar fi întâlnit „doi de alde Putin”. „Priviți cum Vladimir Putin și-a schimbat cravata și culoarea feței în timpul întrevederii cu Atambaiev”, scriu jurnaliștii de la ruszev.net.





„Toate aceste vizite a președintelui Kirghiziei, aceste strângeri de mână, au fost prea demonstrative. Jurnaliștii au fost ținuți la o distanță anumită în timpul întrevederii, iar alții nici nu s-au putut apropia de cortegiul președintelui. Aceasta nu este prima aventură cu implicarea dublurii lui Putin. Merită să ne amintim de scundul Putin care a vizitat Crimeea anul trecut, dar și pe Putin la Minsk, atunci când au avut loc negocierile privind încetarea focului în estul Ucrainei. În ultimul caz, Putin abia se mișca, ca și când avea o traumă. În cazul de astăzi este poate o sincopă sau o banală lipsă de cravate identice. Poate că și TASS a plasat o fotografie mai veche cu întâlnirea celor doi președinți”, mai scrie sursa citată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a comentat zvonurile privind dispariția acestuia. „Toți l-ați văzut pe cel care a fost capturat de generali? Doar acum a aterizat din Elveția, acolo unde a asistat la naștere, așa cum s-a vehiculat”, a fost ironic Peskov, potrivit RIA Novosti, citat de RBK.

Întrebat dacă la Moscova a sosit un medic de la Viena să-l trateze pe Putin, purtătorul de cuvânt a continuat. „Da, el tot se afla printre generalii care l-au capturat pe Putin”, a mai spus Peskov.

Purtătorul de cuvânt a spus că pe viitor Kremlinul nu va mai comenta informații privind starea de sănătate a președintelui. „Am vorbit de zeci de ori, e imposibil de tot comentat. Nu mai dorim să discutăm la această temă”, a conchis acesta.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md