16:36:03 28.03.2024
Stiri

E admirat de întreagă lume, dar ascunde un SECRET. Ce relație are Anthony Hopkins cu fiica lui

Monden 28.05.2018 19:30 Vizualizări2365 Autor: Ziarul National


E admirat de întreagă lume, dar ascunde un SECRET. Ce relație are Anthony Hopkins cu fiica lui sursa: google.ro

Anthony Hopkins a cucerit Hollywood-ul cu interpretările lui dramatice și înfricoșătoare, dar puțini știu că actorul are o fiica de 48 de ani, Abigail Harrison. Din păcate, relația celor doi e atât de tensionată încât nu au mai vorbit de două decenii și Hopkins nu știe sigur dacă e bunic sau nu.

Cunoscut pentru rolurile lui în filme precum Silence of the Lambs, The Mask of Zorro și Meet Joe Black, Hopkins a reușit să își păstreze relațiile private, până în punctul în care foarte puține persoane știu că actorul are o fiică sau că nu a mai vorbit cu ea de 20 de ani.

Abigail a fost crescută de prima soție a actorului, Petronella Baker, după ce părinții ei au divorțat atunci când avea patru ani. Nu se știe exact care a fost relația dintre Abigail și tatăl său în timpul adolescenței, însă cei doi au jucat împreună în două filme în anii ‘90, Shadowlands și The Remains Of The Day, potrivit Daily Mail.

Din păcate, ei s-au distanțat din nou la scurt timp după și, în acest moment, Anthony Hopkins nici măcar nu știe unde locuiește Abigail. Deși e singurul lui copil, actorul nu e foarte interesat de viața lui Abigail sau de o posibilă reconciliere.

Întrebat dacă știe cumva dacă a devenit bunic sau nu, actorul a răspuns: „Nu am nici cea mai vagă idee. Oamenii se despart. Familiile se despart și, știi, îți continui viața. Oamenii fac anumite alegeri. Nu îmi prea pasă oricum. E rece. Pentru că viața e rece.”

Într-un interviu acordat Radio Times, Hopkins a mai precizat „copiii nu-și plac tații, nu trebuie să se iubească” și a criticat Hollywood-ul pentru că atrage genul de oameni care ar spune și susține orice doar pentru faimă.

Chiar dacă relația cu singura lui fiică e inexistentă, Hopkins locuiește alături de a treia soție în Malibu, California. „E foarte bună pentru mine. Își face griji că muncesc prea mult. O să muncesc în continuare, ce altceva aș putea face?”

Sursa: digi-film.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md