(foto) Capul de afiș de la hramul Nisporeniului. Cum s-a distrat Vlad Plahotniuc în localitatea în care a crescut

plaho11

Primăria oraşului Nisporeni a organizat, în zilele de 26 şi 27 mai, o serie de manifestări cultural-artistice de excepţie, prilejuite de împlinirea a 400 de ani la fondarea localităţii.

Programul a cuprins un maraton ecologic, vizionarea finalei Ligii Campionilor Real Madrid-Liverpool, pe un ecran uriaş, instalat în centrul oraşului, un biker-show, concert de muzică de fanfară, dar şi multe surprize pentru copii.

Programul artistic a culminat în seara de 27 mai, cu un maraton artistic de excepţie, la care care au participat artişti de renume din Moldova, cum ar fi Nicolae Glib, Natalia Barbu, orchestra fraţilor Advahov, Alex Calancea Band sau Igor Rusu.

Punctul culminant al concertului din Nisporeni ar fi fost evoluţia excepţionalei trupe Zdob şi Zdub, a renumitului interpret italian Pupo, dar şi a celebrei cântăreţe din România – Inna, totuși, prezent la eveniment, Vlad Plahotniuc a captat toată atenția.

De la eveniment nu au lipsit demnitari, printre care premierul Pavel Filip, liderul Democrat Vlad Plahotniuc și speakerul Andrian Candu.

După ce s-a fotografiat cu mai multe persoane, Plahotniuc a scris pe Facebook: „De 400 de ani, #Ne_Mândrim_cu_Nisporeni! Am crescut aici și știu că oamenii buni și gospodari păstrează valorile și tradițiile de secole. Vom construi și vom munci pentru ca și generațiile viitoare să participe cu aceeași bucurie la ziua orașului nostru. Să ducem tradiția mai departe! La Mulți Ani, drag Nisporeni!”.

Potrivit organizatorilor, peste 12 mii de oamenii s-au adunat în centrul localităţii pentru a serba hramul Nisporeniului.

plaho1 plaho2 plaho3 plaho4 plaho5 plaho6 plaho8 plaho9 plaho10 plaho11 plaho12

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente