/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În Chișinău vor fi amenajate cinci stații pentru staționarea taximetriștilor

missing
28 mai 2018, ora 13:13

Ideea proiectului aparține unei asociații care promovează servici de calitate prestate de taximetriști. Autoritățile municipale împreună cu membrii asociației au selectat deja primele cinci zone, una dintre ele, potrivit primarului, se află pe strada Pușkin.

Scopul proiectului, este de a crea zone speciale pentru staționarea taximetriștilor pentru ca aceștia să nu stea pe borduri sau în sații de troleibuze.

„Riscul este că noi vom amenaja zonele respective, dar oricum va fi parcat oricine numa nu taximetriștii. De aceea am venit doar cu un proiect pilot, să vedem cum fucționează, împreună cu poliția să aplicăm și amenzi în cazul în care sunt parcate și alte unități de transport în afară de taxi”, a precizat primarul interimar Codreanu.

El a precizat că în total au fost identificate 25 de zone. Potrivit directorului interimar al direcției de transport, Vitalie Butucel, costurile pentru amenajarea acestora nu sunt mari, deoarece vor fi marcate cu ajutorul indicatoarea rutiere care sunt la Exdrupo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram