/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Susținătorii lui Șor, aduși organizat la protest. Un reprezentant al partidului se contrazice în declarații

missing
28 mai 2018, ora 13:26

Șoferul unui autobuz susține că a adus de la Criuleni vreo 35 de oameni și nu știe cât a costat închirierea autobuzului: „E autobuz comandat. Nu sunt la curent cât costă. Pe mine m-au comandat și eu am venit. Cine m-a comandat? Cred că Partidul Șor”.

Un bărbat, care s-a prezentat a fi președintele partidului din Criuleni, s-a lăudat că adus vreo 150 de oameni la eveniment: „Am adus oameni să îl susține pe Ilan și partidul. Nu am achitat nimic pentru asta”.

Întrebat cine a cumpărat motorina pentru deplasarea autobuzelor, acesta a menționat că a procurat-o din banii de la întreprinderea pe care o gestionează, iar la un moment dat și-a cam schimbat declarația: „Din buzunar nu am achitat nimic. Aici a fost transfer. S-au găsit oameni care susțin partidul”.

Și Ilan Șor a refuzat să le spună jurnaliștilor cât a costat organizarea protestului, menționând că nu este interesat să discute cu reporterii.

Menționăm că simpatizanții partidului Șor atât din raioane, cât și din Capitală, s-au adunat în fața Curții de Apel pentru a-și arăta susținerea pentru Marina Tauber. Evenimentul a fost organizat în cele mai mici detalii, astfel încât la dispoziția oamenilor au fost puse sticle cu apă, precum și toalete.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram