/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Utilizatorii Gmail şi YouTube vor putea folosi PayPal pentru efectuarea de plăţi

27 mai 2018, ora 14:00

Odată adăugat în aplicaţia Google Play, contul de PayPal va putea fi selectat ca opţiune de plată şi folosit ca alternativă la cardul bancar, pentru orice serviciu Google care acceptă această metodă de plată, inclusiv în magazinul de aplicaţii.

Spre deosebirile de plăţile efectuate din browserul web, suportul nativ asigurat de Google face posibilă efectuarea de plăţi PayPal fără a fi necesară re-autentificarea în contul PayPal, acesta fiind deja setat ca metodă de plată. Ce-i drept, noua opţiune PayPal creşte riscul apariţiei de plăţi accidentale (ex. la folosirea telefonului mobil de către alţi membrii ai familiei) sau frauduloase (în cazul furtului telefonului mobil), însă putem evita aceste situaţii optând pentru solicitarea unei parole la autorizarea tranzacţiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram