Recomandări #diez. Evenimente pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-535434
Foto: tobi

Duminica este ziua în care îți poți permite luxul unui somn mai lung. Sfârșitul săptămânii trebuie petrecut în așa mod, încât să-ți încarci bateriile cu energie pentru un nou început. Echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente la care să mergi duminica, 27 mai. 

# POT Music 2018 – Marea finală

Image may contain: text

Ultimul concert al concursului naţional „POT Music 2018” – Marea Finală, va avea loc duminică, 27 mai, ora 17:00. În scenă vor urca trei trupe finaliste care vor arăta ce POT: Alister Mars, Hi Mum! și SMJMJ. Invitați speciali sunt cei din trupa Heymoonshaker (Marea Britanie). Evenimentul va avea loc la Club Seven, mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook a concursului.

# Expoziție de artă contemporană și poezie

EQUINOX este un eveniment dedicat întregului univers de trăiri care ne definesc momentul autocunoașterii. Aici și acum. Este apusul de soare și zorile conectate într-un singur moment, care însoțesc doi sateliți într-o călătorie minunată spre infinit în numele Artei – Poezia și Pictura. Evenimentul va avea loc la Wolfbros Café, la ora 18:00. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Invitația la Vals

Image may contain: one or more people and text

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română, romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș, este pus în scenă de către Daniela Burlaca. Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook. 

# Hackathon 2018, RoboCode Sculeni

Image may contain: 2 people

Duminică, 27 mai, ora 11.00, strada Calea Ieșilor 17/2 va avea loc concursul proiectelor realizate de elevii școlii de robotică RoboCode Sculeni. Este uimiitor să descoperi cât de creativi și inteligenți sunt copiii. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Prinţul fermecător

Image may contain: 2 people, people smiling

Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D Charming reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia. Cu ce se finalizează povestea vedeți la Patria. Detalii găsiți pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente