(foto, video) Andres Iniesta și Fernando Torres vor juca în Japonia. În ce echipe vor evolua aceștia

collage Iniesta – toress

Fotbaliștii spanioli, Andres Iniesta și Fernando Torres își vor continua cariera profesională în prima ligă niponă. Jucătorii în vârstă de 34 de ani au făcut parte din naționala Spaniei de fotbal care a reușit să cucerească 3 ediții la rând a campionatelor internaționale.

#Andres Iniesta

INIESTA-

Andres Iniesta a semnat cu contract cu echipa Vissel Kobe din Japonia, patronul căreia este Hiroshi Mikitani, președintele companiei Rakuten, care din vara lui 2017 este sponsorul principal al Barcelonei. Fostul jucător al echipei FC Barcelona va evolua la echipa de pe  Noevir Stadium sub numărul 8. Pe parcursul întregii sale cariere profesionale Iniesta a evoluat doar pentru echipa din Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri şi a cucerit în total 32 de trofee.

#Fernando Torres

fernando torres

Fernando Torres va semna un contract cu o formaţie din prima ligă niponă, Sagan Tosu, după ce a anunțat că pleacă pentru a doua oară de la echipa din capitala Spaniei, Atletico Madrid. „El Nino” are 160 de meciuri în activ şi 38 de goluri de când a revenit pentru a doua oară la Madrid, în ianuarie 2015. În primii ani la Atletico acesta a jucat 244 de partide şi a marcat 91 de goluri, după care a fost vândut la Liverpool, în 2007, pentru 38 de milioane de euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente