(foto) Cele mai bune studente de la Universitatea de Stat din Bălți care au primit bursa Președintelui Parlamentului

27428497067_0b7bc7386d_z

Patru, cele mai bune studente ale Universității de Stat din Bălți „Alecu Russo” au primit de Bursa Președintelui Parlamentului în valoare de 8 mii de lei pentru rezultate academice remarcabile și poziție civică activă.

Câștigătoarele bursei sunt patru studente desemnate de administrația Universității din Bălți. Inițiativa de a acorda bursă celor mai buni studenți din Nordul țării a venit de la Președintele Parlamentului Andrian Candu în timpul vizitei la Bălți în toamna anului trecut.

Câștigătorii burselor Președintelui Parlamentului în anul 2018 sunt:

#Valeria Crudu, studentă la Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, este voluntar, premiant la multiple olimpiade.

valeriaa

#Ana Cuculescu, studentă la Facultatea de Drept și Științe Sociale, este activ implicată în proiectul pentru Recuperarea și valorificarea istorică a memoriei victimelor regimului totalitar-comunist.

ana

#Daniela Trincă, studentă la Facultatea limbă și literatură Germană și Engleză, a participat activ la diverse proiecte științifice și sociale.

daniela

#Ana Plotinicu, studentă la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, a reușit să obțină o bursă prin programul Erasmus în Pitești.

ana p

Bursa Președintelui Parlamentului se acordă pentru al doilea an consecutiv tinerilor cu merite academice și implicați activ în diverse activități extra-curriculare de importanță socială la 23 mai de Ziua Parlamentului. Anul trecut de bursa Președintelui Parlamentului au beneficiat cei mai buni elevi de la liceul republican de muzică „Ciprian Porumbescu”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente