15:46:23 28.03.2024
Stiri

Cauza incendiului DEVASTATOR de la Strășeni: Pompierii examinează inclusiv versiunea potrivit căreia depozitul de tehnică agricolă ar fi fost incendiat intenționat

Social 23.05.2018 13:39 Vizualizări915 Autor: Ziarul National
Cauza incendiului DEVASTATOR de la Strășeni: Pompierii examinează inclusiv versiunea potrivit căreia depozitul de tehnică agricolă ar fi fost incendiat intenționat


Laboratorul experimental antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că a stabilit primele versiuni în cazul incendiului produs acum două zile într-un depozit din preajma orașului Strășeni.

Atunci, focul a cuprins o suprafață de 1 500 de metri pătrați și a nimict tehnica agricolă aflată în interiorul încăperilor.

Astfel, în urma cercetărilor de la fața locului, angajații laboratorului examinează trei versiuni.

Prima versiune înaintată este un scurtcircuit în rețeaua electrică, o a doua versiune examinată de specialiști este imprudența cu focul deschis, iar ultima - aducerea sursei de foc din exterior.

Concluzia angajaților IGSU urmează să fie reflectată într-o încheiere oficială și va fi remisă organelor de drept pentru cercetări ulterioare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md