Valeriu Meșca, noul director al Apă-Canal Chişinău

Adunarea Generală a Societății pe Acțiuni Apă-Canal Chișinău l-a numit astăzi pe Valeriu Meșca în funcția de director general al întreprinderii. Aceasta după ce  a acceptat cererea de demisie a Veronicăi Herța.

Valeriu Meșca a fost în perioada 2005-2016 director general Îa Fabrica de sticlă din Chișinău, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. A absolvit Universitatea Tehnică din Chișinău, facultatea mecanică. Întreprinderea precizează că Valeriu Meșca nu a avut și nu are nici o apartenență politică.

Tot, astăzi, în funcţia de director economic al întreprinderii a fost numit Andrei Șaptefraț, angajat al S.R. L. „ Chișinău-Gaz” ,  în funcția de director tehnic, producție- Anatol Lichii, director tehnic, producție adjunct al S.A. „Apă-Canal Chişinău” şi director relaţii cu clienţii – Viorel Bejan, șef Direcția control, Inspectoratul Principal de Stat.

Precizăm că astăzi Veronica Herța a anunțat că astăzi că Adunarea Generală a întreprinderii i-a acceptat cererea de demisie din funcția de director general al SA Apă-Canal Chișinău.

„ Public anunţ, că astăzi de către Adunarea Generală a fost acceptată cererea de demisie din poziţia de Director General. Eu nu m-am ținut niciodată de funcții. Demnitatea mea este mai presus. Nici în concediu de boală artificial, cum fac alții, nu am de gând să mă duc ”, a declarat Veronica Herța.

Ea a declarat pe pagina sa de Facebook că este cu conștiinţa curată că, în toată activitatea sa din cadrul Primăriei mun. Chişinău şi din poziţia de director general la Apă Canal, și-a dăruit toată puterea şi priceperea pentru a asigura o dezvoltare durabilă în interesul consumatorilor, dar și al angajaţilor.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.