/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Ambele mizează pe Cupa Moldovei Orange! Istoricul duelurilor între Zimbru și Milsami

missing
22 mai 2018, ora 18:04

Milsami și Zimbru au jucat primul meci direct pe 22 august 2009. Atunci orheienii se numeau Viitorul și era primul lor sezon în elita fotbalului moldovenesc. Partida s-a jucat pe stadionul Zimbru și s-a încheiat nedecis, 1-1. Viitorul a deschis scorul prin Alexandru Maximov în minutul 50, iar Radu Catan a egalat 8 minute mai târziu.
Meciul a fost arbitrat de Victor Stână, tatăl decarului de la Zimbru. După partidă centralul a fost suspendat 3 etape pentru că a anulat un autogol al zimbrilor perfect regulamentar.

28 de meciuri directe au jucat Zimbru și Milsami timp de 10 ani. S-au înregistrat 12 victorii pentru Milsami și 10 pentru Zimbru. Doar 6 rezultate de egalitate. Golaveraj: 26-25 pentru Milsami.

În acest an echipele s-au întâlnit de două ori. Milsami a câștigat cu 1-0 acasă, prin golul lui Bugaiov. În timp ce la Chișinău meciul s-a încheiat nedecis, 0-0.

Scorul de 1-0 a fost cel mai popular. De 10 ori meciurile dintre cele 2 echipe s-au încheiat cu acest scor.
4-1 a fost cel mai categoric scor. Milsami a câștigat acasă pe 2 aprilie 2016. Cea mai categorică victorie a Zimbrului a fost 3-0 și s-a înregistrat în 2009.

Milsami și Zimbru vor juca în premieră în Cupa Moldovei Orange. Finala se va disputa miercuri, 23 mai, de la ora 20 și va fi transmisă în direct de postul nostru de televiziune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram