Milsami a învins ieri, la Orhei, cu scorul de 2-1, campioana Bulgariei, în manşa a doua din turul secund. În prima partidă, la Razgrad, Milsami s-a impus cu 1-0 prin golul lui Alexandru Antoniuc.

În meciul de aseară, bulgarii au deschis scorul prin Wanderson în minutul 25. Împinşi de la spate de peste 3000 de spectatori, orheienii au readus egalitatea peste doar câteva secunde prin reuşita lui Gheorghe Andronic, care a împins cu capul mingea în plasa lui Stoianov.

Finalul de meci a fost unul dramatic, bulgarii având numeroase ocazii, dar Radu Mîţu şi colegii din defensivă au menţinut poarta intactă. Vulturii au dat lovitura când nimeni nu se aştepta, pe un contra-atac, autorul golului fiind Petru Racu, cu un minut înaintea terminării timpului regulamentar, jucător care a intrase chiar în locul lui Bud, cu câteva minute înainte.

Calificarea istorică a lui Milsami Orhei în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor aduce schimbări în programul Diviziei Naţionale.

Partida dintre Dacia Chişinău şi Milsami din prima etapă a noului sezon, programată pentru 26 iulie, la Speia, a fost amânată, la solicitarea staff-ului tehnic al orheienilor.

Motivele sunt întemeiate, după ce şi-au aflat programul din Liga Campionilor, vulturii nu au timp la dispoziţie de refacere după un eventual meci din Divizia Naţională. Partida cu albanezii de la Skenderbeu se va disputa marţi seară la Chişinău.