„Rezultatele consultării opiniei publice sunt mai mult decât reprezentative”. Ministerul Educației a venit cu un răspuns la scrisoarea deschisă

VVV_9886-920×613

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a venit cu un răspuns la scrisoarea deschisă publicată de membra grupului „Părinții solidari”, Carolina Chirilescu. Pe pagina sa de Facebook Carolina a adresat un mesaj ministrei Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, cu privire la reforma în educație ce ține de uniforma școlară.

Femeia menționează că majoritatea părinților nu vor putea cumpăra acest set de haine, pentru că acesta costă mai mult decât vestimentația de la second hand. La rândul său, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a venit cu un răspuns în care stipulează faptul că hotărârea de a introduce uniformele școlare aparține majorității respondenților unui chestionar inițiat în acest sens.

Prin urmare Instituția urmează să ia o decizie definitivă în ceea ce ține de implementarea acestei idei în urma consultărilor cu reprezentanții comunității educaționale, ai societății civile și cu factorii de decizie. În declarația de presă, Ministerul a menționat că nu a dat nicio recomandare în acest sens, iar o decizie finală urmează să fie adoptată ulterior.

min1 min2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente