/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Cupa Moldovei Orange. Zimbru și Milsami se vor duela în finală: „Jucăm pentru totul sau nimic”

21 mai 2018, ora 18:22

„Totul este posibil, iar dacă vom face ceea ce spune antrenorul, cu siguranță putem învinge. Jucăm pentru totul sau nimic. Așa e în finală, este un singur joc și trebuie să ne dedicăm total ca să învingem”, menționează Ilie Damașcan, jucător Zimbru.

„Noi ne pregătim pentru un câștig. Cum a fost pentru acest joc, crezând că vom câștiga. Încă nu am reușit să realizăm totul pentru că am avut meciul de astăzi și ne doream să obținem 3 puncte”, spune Andrei Cojocari, jucător Milsami.

„Ne-am antrenat doar pentru jocul de astăzi, ce va fi în continuare, vom discuta cu antrenorul și vom vedea. Asta este finala, cred că șansele sunt egale pentru toți”, susține Igor Bugaiov, jucător Milsami.

„Ne vom gândi la jocul ce urmează. Până în acest moment nu ne-am gândit la meciul din Cupă. Fiecare joc pentru noi este foarte important, vom trage concluziile necesare și vom acționa”, a declarat Vaceslav Rusnac, antrenor Milsami.

„Ne gândim cu stafful tehnic. Nu pot spune nimic, dar încă nu știm sută la sută cum va fi jocul”, menționează Vladimir Aga, antrenor Zimbru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram