15:09:56 24.04.2024
Stiri

Fost deputat: „Alegătorii, puși în situația de a face alegerea în turul II între candidații a două grupări mafiote și antiromânești: gruparea Dodon-Plahotniuc și gruparea Țopilor”

Partide/Comunicate 21.05.2018 10:47 Vizualizări1096 Autor: Ziarul National


Fost deputat: „Alegătorii, puși în situația de a face alegerea în turul II între candidații a două grupări mafiote și antiromânești: gruparea Dodon-Plahotniuc și gruparea Țopilor”

„Cea mai apăsătoare dezamăgire o au alegătorii puși în situația de a face alegerea în turul II între candidații a două grupări mafiote și antiromânești pentru fotoliul de primar general al Chișinăului: gruparea Dodon-Plahotniuc și gruparea Țopilor”, comentează rezultatele scurinului de ieri din Chișinău fostul deputat Ștefan Secăreanu, un apropiat al Partidului Liberal.

În opinia lui Secăreanu, ambele grupări s-ar bate „nu pentru fericirea nației acestea, ci pentru a-și regla conturile în urma jafurilor pe care le-au făcut împreună”.

„Cât privește antiromânismul acestor structuri mafiote, nu văd ncio deosebire între dodonismul (de la Dodon) primei grupări și sliusarismul (de la Sliusari) celei de-a doua grupări. Ambele structuri au aceleași rădăcini: rusești. Ambele structuri au lucrat cu aceeași osârdie la înlăturarea echipei românești de la Primăria Chișinăului în frunte cu Chirtoacă. Bună, rea, cum a fost asta. Din păcate, același zel pentru eliminarea fostei echipe românești a Primăriei l-a manifestat PUN-ul lui Băsescu, după mine, o unealtă perfectă în mâinile mafiei de la guvernare pentru manipularea și ademenirea celui mai sensibil și mai conștient segment al basarabenilor”, mai spune Secăreanu.

Amintim că în turul doi al alegerilor locale noi din Chișunău vor lupta socialistul Ion Ceban și liderul PDA, Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md