/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Ion Ceban, după anunțarea parțială a rezultatelor alegerilor: „Vreau să-l felicit pe contracandidatul meu”

missing
21 mai 2018, ora 00:19

„Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor municipiului Chișinău care au participat astăzi la votare. Vreau să-l felicit pe contracandidatul meu pentru un rezultat foarte bun înregistrat. Vreau să-i spun că aș vrea, că exact ca în această perioadă, să ne axăm în exclusivitate pe problemele municipiului Chișinău, lăsând la o parte factorul politic și geopolitic, de oricare altă natură care nu se referă la administrarea municipalității”, a declarat Ceban.

Candidatul s-a arătat convins că rezultatul pe care l-a înregistrat este un vot de încredere din partea chișinăuienilor. „Este unul foarte mare și unul foarte semnificativ. Acest lucru denotă că oamenii își doresc o schimbare fundamentală în Capitală spre bine, o schimbare cu adevărat reală. Și eu sunt sigur că acest lucru îl putem facem. Îi invit pe toți să fie la fel de activi și în turul doi din 3 iunie”, a mai menționat candidatul socialist.

După procesarea a 100% din procesele-verbale, Ion Ceban a acumulat 40,98% din voturile alegătorilor, iar Andrei Năstase, 32,12%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram