Andrei Năstase: „În următoarele 2 săptămâni trebuie să convingem cetățenii că putem salva Capitala”

nastase5

Andrei Năstase a susținut acum câteva minute o conferință de presă. Acesta le-a mulțumit cetățenilor pentru prezență la vot și i-a îndemnat să iasă la vot în turul doi.

„Astăzi a fost o zi intensă, am demonstrat că se poate lupta pentru schimbarea continuă, avem o șansă sigură de a reda Chișinăul oamenilor. În următoarele 2 săptămâni trebuie să convingem locuitorii că putem salva Capitala”, a menționat Năstase.

În același timp, Andrei Năstase le-a mulțumit tuturor cetățenilor care astăzi au ieșit la vot, indiferent pentru cine au votat.

„Le mulțumesc în mod special celor care ne-au votat, dar și partenerilor noștri, Maia Sandu, colegilor de la București și Bruxelles. Trebuie să le redăm oamenilor speranța. Astfel, în turul doi să le oferim mai multă încredere, ca să iasă într-un număr cât mai mare la vot”, a spus Năstase.

nastase maia

În același timp, Maia Sandu, le-a mulțumit oamenilor pentru mobilizare: „Puterea poporului s-a adeverit a fi forța adevărată. Peste 2 săptămâni aceasta șansă poate deveni realitate, schimbare în ciuda stagnării”, a menționat Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente