Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ceban felicită chișinăuienii și declară…

Ceban felicită chișinăuienii și declară că încălcări majore care ar schimba rezultatele votului nu au avut loc

La câteva minute de la închiderea secțiilor de votare, socialistul Ion Ceban a ieșit în fața presei cu felicitări la adresa chișinăuienilor care i-au fost alături în acest proces electoral și a dat asigurări că va învinge. Totodată, candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei a declarat că încălcările înregistrate de observatorii partidului nu sunt de natură să influențeze rezultatele votului.

„Vreau să vă spun felicitări, în primul rând, tuturor chișinăuienilor și celor care au urmărit și mi-au fost alături în acest proces electoral. Alegerile au avut loc pentru funcția de primar al municipiului Chișinău”, a declarat Ceban la câteva minute după ce secțiile de votare au fost închise în Chișinău.

Acesta a menționat că PSRM a avut câte trei membri ai partidului în fiecare secție de votare: un membru al comisiei, un reprezentant cu drept de vot și un observator, dar că încălcările identificate de aceștia sunt nesemnificative pentru a influența rezultatele scrutinului.

„Maximă atenție la numărarea buletinelor de vot. Neapărat vom învinge în aceste alegeri!”, a declarat Ceban, menționând că va răspunde mai târziu întrebărilor presei.