Mâine vor avea loc alegeri locale noi în 7 localități din țară. În cursa electorală s-au înscris 8 femei și 22 de bărbați

alegeri vot

Duminică, 20 mai 2018, vor avea loc alegeri locale noi în 7 localități din țară. Astfel, pentru cursa electorală, Consiliile Electorale de Circumscripție Electorală (CECE) au înregistrat 30 de candidați. Dintre aceștia, 8 sunt femei și 22 bărbați.

Cei mai mulți candidați la funcția de primar au fost înregistrați de către CECE în municipiile Chișinău și Bălți: 11 și respectiv 8 candidați. În comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, s-au înscris în cursa electorală 3 candidați și cîte 2 candidați au fost înregistrați, în com. Leușeni și s. Nemțeni, raionul Hîncești, com. Volovița, raionul Soroca, com. Pîrliţa, raionul Ungheni.

Tot odată CEC anunță că, nemijlocit, în ziua alegerilor, cetățenii vor putea urmări live, atît pe pagina oficială a Comisiei, www.cec.md, cît și pe pagina de Facebook a CEC, informații cu privire la rata de participare la vot a cetățenilor și rezultatele preliminare ale scrutinului.

Informații suplimentare despre organizarea și desfășurarea alegerilor locale noi din 19 noiembrie curent găsiți pe pagina oficială a Comisiei: www.cec.md la rubrica Alegeri locale noi, 20 mai, 2018 sau accesînd următorul link.

Taguri: #CEC Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente