Instituțiile responsabile de eliberarea actelor de identitate din oraşele Bălţi şi Chişinău vor activa în ziua alegerilor locale

buletine
Foto: Europa Libera

Angajaţii subdiviziunilor responsabile de eliberarea actelor de identitate din oraşele Bălţi şi Chişinău vor activa în ziua alegerilor locale din 20 mai. Pentru informaţii suplimentare cetăţenii pot apela la Call-centrul ASP 14-909 sau la telefoanele de contact ale serviciilor eliberare a actelor de identitate din municipiile Chişinău şi Bălţi.

Cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot, înregistraţi în raza sectorului Buiucani, a municipiul Chişinău vor fi deserviţi la Serviciul eliberarea actelor de identitate din cadrul Centrului multifuncţional Chişinău 1, situat pe strada Mihai Viteazul, care activează în prezent în regim de testare.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat gratuit, la solicitare, cetăţenilor Republicii Moldova cu drept de vot, înregistraţi în municipiile Chişinău şi Bălţi. Solicitanţii nu vor prezenta documente de stare civilă dacă informaţiile cu privire la datele personale şi modificarea lor se regăsesc în Registrul de stat al populaţiei.

Cetăţenii care îşi au domiciliu în municipiile Chişinău şi Bălţi care au depus cereri de eliberare a buletinului de identitate în perioada 20.04.2018 – 17.05.2018 inclusiv, pot ridica actul de identitate indiferent de termenul de acordare a serviciului solicitat şi tariful achitat.

Duminică, 20 mai, vor avea loc alegeri noi ale primarilor în șapte localități: municipiul Chișinău, municipiul Bălți, comuna Leușeni și satul Nemțeni (raionul Hâncești), comuna Volovița (raionul Soroca), comuna Jora de Mijloc (raionul Orhei) și comuna Pârliţa (raionul Ungheni).

În cursa pentru fotoliul de edil al capitalei s-au înscris 12 candidaţi, unul fiind exclus recen

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente