03:16:15 24.04.2024
Stiri

O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă

Știri 17.05.2018 16:40 Vizualizări1795 Autor: Ziarul National
O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă sursa: libertatea.ro


O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă. Nu a fost un moft al femeii în vârstă de 82 de ani, din București, ci de un jaf în toată regula. În loc să se aleagă cu o coafură pe gustul ei, octogenara a căzut victima unei așa-zise frizerițe pe care abia o cunoscuse la o șuetă, pe stradă. Aceasta a „taxat-o” scump pe femeie pentru serviciul la domiciliu: i-a furat din casă 3.500 de lei.

Unei tinere în vârstă de 33 de ani i-a venit ideea să scoată un ban pozând în frizer priceput. A ieșit pe stradă unde a „agățat” o bătrână în vârstă de 82 de ani dornică să-și schimbe look-ul. După o conversație banală în care frizerița a convins-o pe viitoarea victimă că cel mai bine ar fi dacă i-ar aranja părul acasă, amândouă au urcat în apartamentul bătrânei unde avea să se consume jaful.

Coafeza și-a abandonat clienta pe scaun și a fugit cu banii

Sub pretextul unui drum urgent până la baie, coafeza s-a dus în altă cameră unde a cotrobăit după orice obiect de valoare care i-ar putea aduce niște bani. Până la urmă, cu ajutorul informațiilor obținute chiar de la octogenara care stătea cuminte pe scaun în așteptarea „hayr-stilistului” personal care avusese „amabilitatea” să o aranjeze la domiciliu, hoața a lăsat-o fără 3.500 de lei. Apoi, fără ca măcar să-i mai pese de stadiul frezei bietei femei jefuite, în părul căreia își băgase deja foarfeca, frizerița a plecat rapid din locuință.

În două zile, frizerița hoață a cheltuit toți cei 3.500 de lei furați de la bătrână

Polițiștii bucureșteni au reușit să o găsească pe falsa coafeză, însă din 3.500 de lei pe care îi furase bătrânei, aceasta nu mai avea nici un șfanț. În două zile îi cheltuise pe toți. Femeia jefuită prin metoda „frizerița” se poate consola doar cu faptul că infractoarea s-a ales cu dosar penal și a fost plasată sub control judiciar pentru infracțiunea de furt.

O metodă similară prin care sunt jefuiți în special bătrânii este metoda ”de la gaze”. Așa ziși muncitori de la companii de gaze intră în casele oamenilor sub pretextul unor verificări însă îi jefuiesc în propriile apartamente.

Sursa: libertatea.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md